Windows 10 Pro'ya Home lisansı uyar mı?

refly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gece gece benim aklıma bir soru takıldı. Şimdi ben bilgisayarıma Windows 10 Pro kurdum fakat Windows 10 Home lisans anahtarı girsem sıkıntı çıkar mı? İlla Home sürüm kurmam gerekir mi?

İnternette yazdığımda hep Home sürümü Pro sürüme yükseltme vardı fakat hiç Pro sürüme Home lisans anahtarı giren görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gece gece benim aklıma bir soru takıldı. Şimdi ben bilgisayarıma Windows 10 Pro kurdum fakat Windows 10 Home lisans anahtarı girsem sıkıntı çıkar mı? İlla Home sürüm kurmam gerekir mi?

İnternette yazdığımda hep Home sürümü Pro sürüme yükseltme vardı fakat hiç Pro sürüme Home lisans anahtarı giren görmedim.
Hocam büyük ihtimalle anahtar kabul edilmez, Windows 10 Pro'ya Vista anahtarı girmiştim, pek de istediğim sonuca ulaşamadım. :D
Ama Pro'dan Home'a geçiş işlemi yapmak istiyorsanız şöyle videolu bir makale mevcut fakat güvenilirliği hakkında pek bir bilgim yok.

Windows 10 Home lisansı adı üzerinde Home sürümde geçerli.
Home iken Pro lisansı girmiştim, Pro olmuştu sistem. Pek problem olmaz, yani en azından ben de olmadı.
W10 Home'a Pro lisansı girildiğinde Pro'ya çeviriyor fakat W10 Pro'ya Home lisansı girildiğinde Home'a çeviriyor mu, bunu öğrenmek lazım. Bana sorarsanız ben olmuyor diye biliyorum, Pro'yu Home çevirmiyor yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı