Windows 10 Pro'yu Home'a format atmadan nasıl düşürülür?

Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10'a boşuna bir sürü para vermek istemiyorum iki internette takılacağım diye. İlk başta Pro seçmiştim sürekli sağ alt da etkinleştir diyor. Ve kısıtlama yapıyor. Arkadaşım Pro'dan Home'e düşür dedi. Onda sadece sağ alt da build yazar ve kısıtlama yapmaz dedi. Ama sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum. Flash'ım da çöpe gittiği için tekrar flash alıp yükleme yapmam gerek onu da yapmak istemiyorum. Kolay bir şekilde Home nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Insider sürümleri o şekilde. Home ücretsiz kullanılabilen bir sürüm değil. G2A, Kinguin tarzı sitelerde Windows 7 ve 8 lisansları ucuz. Alıp kullanabilirsin Windows 10'da.

Merhaba, bu anahtarı kullandığımız zaman normal Windows 10 kullanıcısı gibi sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabilecek miyiz peki?

OEM key bir bilgisayarda kullanılabiliyor. Taşıma imkanın yok, BIOS'a işleniyor. Ama normal Windows'lar başka bilgisayara kurulabiliyordu. Ama Windows 10'da da taşınabiliyor mu bilmiyorum. Yani bu sitedeki OEM key, taşıyamazsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı