T thxx Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 6 Aralık 2019 #11 painkiller dedi: Nasıl yani? Şimdi mesela örneğin ePTT AVM'de hepsiburada.com'da vb. yerlerde korsan ürün satıldığını mı düşünüyorsun cidden sen? Genişletmek için tıkla... Gidip biraz araştırırsan neyin ne olduğunu görürsün. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2019
painkiller dedi: Nasıl yani? Şimdi mesela örneğin ePTT AVM'de hepsiburada.com'da vb. yerlerde korsan ürün satıldığını mı düşünüyorsun cidden sen? Genişletmek için tıkla... Gidip biraz araştırırsan neyin ne olduğunu görürsün.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Aralık 2019 #12 Korsan yazılıma destek vermiyoruz. Orjinal Windows 10 ile kurulum yaptığınızda, sorununuz devam ederse, tekrar konu açabilirsiniz. Temiz Windows 10 kurulum rehberimiz: UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla www.technopat.net Son düzenleme: 6 Aralık 2019
Korsan yazılıma destek vermiyoruz. Orjinal Windows 10 ile kurulum yaptığınızda, sorununuz devam ederse, tekrar konu açabilirsiniz. Temiz Windows 10 kurulum rehberimiz: UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla www.technopat.net