Windows 10 RAM kullanımı azaltma

• Konuyu başlatan qiro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.602

qiro

Centipat
Makaleler
1
Windows 10 boşta 2 GB RAM kullanıyor. 16 GB RAM'im vardı. Ancak 8 GB'ı bozuldu. 8 GB kaldı. Boşta 2 GB RAM kullanıyor. GTA V Online'de çok fazla drop oluyor. Windows 10 RAM kullanımını azaltabilir miyim? Veya SSD'ye GTA V'i kursam droplar geçer mi?

Windows 10 boşta 2 GB RAM kullanıyor. 16 GB RAM'im vardı. Ancak 8 GB'ı bozuldu. 8 GB kaldı. Boşta 2 GB RAM kullanıyor. GTA V Online'de çok fazla drop oluyor. Windows 10 RAM kullanımını azaltabilir miyim? Veya SSD'ye GTA V'i kursam droplar geçer mi?
Boştayken 2 tüketmesi çok normal benimki boştayken 3.5 gb ram tüketiyor

Duex diye bir kanal var bir göz at. Bir sürü RAM kullanımı azaltma PC hızlandırma videosu var.

Zaten oyun esnasında Memory Compression hizmeti gereksiz hizmetleri kapatıyor.

Intelligent Stand-by yazılımını kullanabilirsiniz ama Drop sorununu çözmek istiyorsanız bir tane daha RAM almanız büyük ihtimalle sorunu çözecektir.

HDD kaynaklı droplar varsa geçer. Arka plan ve başlangıç uygulamalarını kaparsanız RAM kullanımınız düşebilir.

Evet HDD kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anda SSD'ye kuruyorum GTA'yı bakalım olacak mı? 2. disk olarak kullandığım HDD'yi RAM olarak kullanabilir miyim?

Evet HDD kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anda SSD'ye kuruyorum GTA'yı bakalım olacak mı? 2. disk olarak kullandığım HDD'yi RAM olarak kullanabilir miyim?

Kullanamazsınız.

Benim pc boşta 4.5 GB kullanıyor. 2 GB ram kullanımı zaten az daha azaltamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı