Çözüldü Windows 10 REGISTRY_ERROR mavi ekran döngüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xPyrs

Decapat
Daha fazla  
İnternette gezinirken bir anda PC donmuştu, düzelmesi için bilgisayarı tekrar açtığımda yukarıdada yazmış olduğum gibi mavi ekran verip yeniden başlatma döngüsüne giriyor.
Hata kodu olarak da: REGISTRY_ERROR adlı kod alıyorum. PC'me format atmak da istemiyorum, bazi gerekli belgeler bulunuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

PC özellikleri;
Gigabyte B450M S2H anakart.
AMD Ryzen 5 3500.
GTX 1060.
8x2 3200MHz RAM.
250GB SSD.
+1TB HDD.

Çözüm
Klavyesiz giremezsiniz, zaten klavye çalışmıyorsa güvenli mod açıldıktan sonra kullanamazsınız ki.
o zaman bilgisayarı tamire vermeden yapabileceğim bişey yok, yinede zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlarım İçin Bilgilendirme ;
Sorunu Çözdüm, SSD'min işlemcisi bozulmuş tamir edilebilir bir durumda deyil, Yeni bir SSD alınması gerekiyor.

Tabi sizde sorun farklı bir sebepten olabilir en güvenlisi bir tamirciye sormanız olur
BIOS'a girmiyorsa donanım kaynaklı hata olabilir. Siz bir BIOS pilini çıkartıp yeniden takın böylece BIOS sıfırlansın.

BIOS'a girmiyor değil, ben giremiyorum. Klavyem çalışmıyor diyebilirim bir nevi, o yüzden klavyesiz güvenli moda girmenin bir yolu varsa denemek istiyorum, yoksa tamirciye götürüp sorunu keşfetmekten başka çarem yok.

BIOS'a girmiyor değil, ben giremiyorum. Klavyem çalışmıyor diyebilirim bir nevi, o yüzden klavyesiz güvenli moda girmenin bir yolu varsa denemek istiyorum, yoksa tamirciye götürüp sorunu keşfetmekten başka çarem yok.
Klavyesiz giremezsiniz, zaten klavye çalışmıyorsa güvenli mod açıldıktan sonra kullanamazsınız ki.

o zaman bilgisayarı tamire vermeden yapabileceğim bişey yok, yinede zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlarım İçin Bilgilendirme ;
Sorunu Çözdüm, SSD'min işlemcisi bozulmuş tamir edilebilir bir durumda deyil, Yeni bir SSD alınması gerekiyor.

Tabi sizde sorun farklı bir sebepten olabilir en güvenlisi bir tamirciye sormanız olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı