Windows 10 Reset Sorunu

Windows sıfırlamayı veri kaybı olmadan yapsam olur mu?
Olmaz. Lazım olanları farklı diske alıp sıfırlayın. Ardından da Malwarebyte ile yedek aldığın diski tara bulunanları komple temizle.

Olmaz. Lazım olanları farklı diske alıp sıfırlayın. Ardından da Malwarebyte ile yedek aldığın diski tara bulunanları komple temizle.

Şimdi ben bunu yaparım kesin sorun donanımsal çıkar kendimi keserim sonra :D

Güncelleme : Çıldıracağım artık bir çok önemli şeyi yaparken reset atıyor bunlar genelde oyunda, videoda ve tarayıcı oyunlarında oluyor. Günün sonuna doğru daha sık oluyor. (Mesela sabah açtım reset attı 1 kere tekrar açıldı böyle böyle reset attıkça zaman aralığı kısalıyor. Daha sık reset atmaya başlıyor.)

Olay Günlüğünde : Power-Kernel 41 63 yazıyor ki ben bunun donanımsal olduğu düşünüyorum.
Oturdum yerde çok sık elektrik kesiliyor. (Gerçekten çok sık tek trafodan dağıldığı içindi sanırım.)

PSU'ı veya başka bir bileşeni etkilemiş olduğunu düşünüyorum. Yazılımsal olduğunu sanmam birden başladı bu sorun anlayamadım gitti. Hadi anlayıp da çözemesem yine iyi ama sorunu da bilmiyorum. Vatan Bilgisayar'dan topladım oraya sorunumu anlatıp donanımsal olduğunu, harddiske dokunmamaları gerektiğini söylemek istiyorum. Format atmaya kalkmasınlar yani. Direkt harddisklerimi söküp götürsem kabul ederler mi acaba?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı