Windows 10 Reset Sorunu

Windows kurulu sisteminiz UEFI ise Boot Mode seçeneğini UEFI yapınız.
15572492088577677248844036486277.jpg

Değilmiş herhalde
Neyse teşekkür ederim. Muhtemelen bir hata yaptım, win silindi. Baştan kuracağım.

Boot Manager bozulmuş ola ki Sistemi SSD üzerinden başlatamıyor. Yeniden kurulum yapmanız gerekiyor. Kullanmıyorsanız PXE ve ona bağlı şeyleri de devre dışı bırakmayı da unutmayınız.

Boot Manager bozulmuş ola ki Sistemi SSD üzerinden başlatamıyor. Yeniden kurulum yapmanız gerekiyor. Kullanmıyorsanız PXE ve ona bağlı şeyleri de devre dışı bırakmayı da unutmayınız.
Ya bir türlü format atamadım. Acaba donanımsal sıkıntı olabilir mi ? HDD siliniyor fakat SSD silinemedi. HDD kısmına yükleyin dedim bu seferde orası açılmadı bir türlü

Veri depolama birimlerini kasa içerisinden çıkarın SSD'yi takın. SSD'e kurulumu baştan yükleyin. Kurulum bittikten sonra diğer donanım birimini takın ve Disk Yönetiminden Diskinize Sürücü harfi atayın.

Veri depolama birimlerini kasa içerisinden çıkarın SSD'yi takın. SSD'e kurulumu baştan yükleyin. Kurulum bittikten sonra diğer donanım birimini takın ve Disk Yönetiminden Diskinize Sürücü harfi atayın.
Hem SSD hem HDD sökerek denedim,olmuyor ne yazık ki.Ayrıca bir video izledim shift+f10 basarak CMD açıyordu ve oradan diskin ayrımını siliyordu, fakat geçici oldu o sanırım. Başta sıfırlanmış gibi gözüktü SSD, ama win kurmaya çalışınca eski haline dönüp kurulamıyor dedi. Herhalde servis yolu gözüktü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı