Windows 10 Retail Low Level Format Sonrası Key İster mi?

Online aktivasyon nasıl yapılıyor.

Geri dönüş yapacağım.

Retail çıktı ne yapmalıyım.

Acil cevap lazım. Retail çıktı ne yapmalıyım.
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama eğer olursa da 9 TL’ye key satılıyor. Ama ben gerek kalacağını sanmıyorum. Birşey daha sorabilir miyim? Ayarlar>Güncelleştirme ve güvenlik>Etkinleştirme kısmında ne yazıyor. Microsoft Hesabına bağlı ise sorun çıkmayacağını garanti edebilirim.

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama eğer olursa da 9 TL’ye key satılıyor. Ama ben gerek kalacağını sanmıyorum. Birşey daha sorabilir miyim? Ayarlar>Güncelleştirme ve güvenlik>Etkinleştirme kısmında ne yazıyor. Microsoft Hesabına bağlı ise sorun çıkmayacağını garanti edebilirim.
15655970036261705669043.jpg

Şimdi de bu durumda.
1565597404349-243810951.jpg

Başlattım format işlemini. Hayırlısı

Son düzenleme:
Sonraki attığın görüntüde Microsoft Hesabı mı bağlamıştın?
Konu buradan devam etmektedir:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı