Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme

Bilgisayarla birlikte gelmişti. Yan kapağa etiket yapıştırmışlar oradan aldım key'i bu bilgisayara girdim. Orijinal olmuş mudur? İkon kendisi çıkmadı ama konudaki çözümü uygulayınca çıktı. Microsoft'un sitesinden lisans kontrol aracı gibi bir şey indirdim, lisanslı çıktı.

Olursa beni de bilgilendirebilir misin? Aynı şekilde eski netbook ile birlikte gelen Windows 7 Starter x86 anahtarı var elimde, oluyorsa ben de onunla yapayım.

Sistemim Windows 8.1 Single Language. 1 ay önce ikon geldi ancak ekran kartımdan dolayı uyumlu olmadığı yazıyordu. Ekran kartını güncelledikten sonra uptadeden Windows 10 rezerve güncellemesini sildim fakat geri yüklemeye çalışınca ikon gelmedi. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü uygulayın.

@Asım Demir Kardeşim hepsini uyguladım ancak hala gelmedi lütfen yardım eder misiniz?

Çözümü uygulayın.

1 ay önce reserve icon'u çıktı ama ekran kartımın windows 10'la uyumlu olmadığını gösterdi ekran kartını güncelledikten sonra
KB3035583 güncellemesini kaldırıp tekrar yüklemeye çalıştım ancak icon gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…