Windows 10 Rezerve İkonu Çıkartma / Getirme

Geçerli, ilk sayfada mevcut geçen sürümler.

Sanal olarak kurarsan deneyebilirsin.

Bir yerde okudum fakat emin olamadım. 5 kez etkinleştirilebilir diyor. Ben 4 kere falan format atmışımdır yani. VirtualBox'a Windows 7 Starter kurdum zaten sabah. VirtualBox ile etkinleştirirsem hakkım gider mi?

Birçok yerde okudum ve sadece 1 key 1 PC içinmiş. Fakat VirtualBox ile etkinleştirdim ama Online etkinleştirme yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bu tereddütle Format atmak istemiyorum açıkcası. :/

VirtualBox ile bu rehberde dediklerinizi yaptım. 1. Aşamada KB2952664'ü yüklü olarak buldu. Fakat KB3035583'ü yüklememişim. Windows Update'e baktığımda böyle bir güncellemenin geldiğini görmedim. Ne yapmam gerek?

Tekrar tekrar güncellemeyi elle denetle. Etkinleştirme sınırı yok. Bilgisayar özelliklerinde sağ tıklayıp özelliklere girersen etkinleşip etkinleşmediğini öğrenebilirsin.

Şimdi benim eski FOXCONN Anakart'lı bilgisayarımdaki Windows 7'yi, MSI Anakart'ımın olan bilgisayarda kullanabilirim demek istiyorsunuz. Ben araştırdığımda Anakart değişimde yeni Windows almak gerektiğini duydum. Bu arada VirtualBox etkinleştirmiş. Güncellemeyi denetledim fakat öyle bir güncelleme yok. Etkinleşmediği kuşkusunu veriyor bu bana. Çünkü bulamadığı dosya, Windows İndustry Pro 8.1'e Windows 10 Rezerve Alma Yolu | Technopat Sosyal burada manuel olarak indirip kurduğumuz dosya.

Bugün son kez bir daha şansımı deneyeyim dedim ve güncelleştirmeleri kontrol etti (yaklaşık yarım saat) sonra buldu istediğim güncellemeyi. Bakayım nasıl olacak.

Kurduktan sonra birkaç kere yeniden başlat bilgisayarı. Simge çıkmazsa bu konu üzerindeki çözümü uygula.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı