Windows 10 S ile Windows 10 1909 farklı mıdır?

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 503
A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba, ben bir defa sanal makineye Windows 10 s kurmuştum ve çoğu uygulamayı açmıyordu. 1909 sürümü yayınlanınca görseller'den baktığımda Windows 10 s ile aynı ya da benzer masaüstlerine sahip olduğundan Windows 10 s zannettim ve 1909'a geçmek istemedim. Şu anda ben 1809 kullanıyorum. Ancak Technopat'ın 1809 veya daha eski sürümlere desteği sona erdiğinden kararsız kaldım. 1909 ile s farklı sürümler midir? 1909'a geçmeli miyim? @Asım Demir, @Recep Baltaş, @MF

Windows 10 S, Microsoft'un Windows 10'u artık arkada bırakma girişimi ve bütçesel olarak, iş dünyasında ve eğitim sektöründe giderek popülerleşen ChromeOS ile rekabet etmek amacıyla geldi. Yalnız Windows 10 S, Windows 10'a çok benziyor, elbette arayüz olarak temel görünüm benzerlikleri mevcut.
Windows 10 S, Microsoft'un Windows 10'u artık arkada bırakma girişimi ve bütçesel olarak, iş dünyasında ve eğitim sektöründe giderek popülerleşen ChromeOS ile rekabet etmek amacıyla geldi. Yalnız Windows 10 S, Windows 10'a çok benziyor, elbette arayüz olarak temel görünüm benzerlikleri mevcut.

Technopat'ın eski sürümlere desteği kesmesi o sistemi kullanılamaz hale getirmiyor ki sadece yönetim kadrosu destek vermiyor sorun olursa. Sistemi yapanlar onlar değil sonuçta :)

Adsız 1, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı