SteelSeries Rival 5 alınır mı?

SlmnAtcc

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3d
GIGABYTE B650M S2H 6400MHz
GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti
Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz CL38
MLD 1TB M600 Gen4 M.2 2280 SSD O7000MB Y6400MB
BitFenix AL118 850W 80+ Bronze
NZXT Kraken 240 LCD 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Öğrenci
Selamlar, mouse olarak aklımda SteelSeries Rival 5 var. Kullanımı rahat mı, pişman eder mi, fiyatına değer mi gibi sorularım var. Cevaplarsanız sevinirim.

Farklı bir mouse önerisi olacaksa şahsen SteelSeries dışı bir marka istemiyorum, model önerebilirsiniz.

Kullandığım bir fareydi, dayanıklı ve sorunsuz. Önceliğine göre fiyatı değişir. Ben bu fareyi kullandığım zamanlar mmo oyunları oynadığım için faredeki tuş sayısının fazlalığı işime geliyordu ama bir fps oyuncusu isen daha hafif farelere yönelebilirsin. Eğer bu kadar tuş sayısına ihtiyacın varsa ve daha hafif fare bakmıyorsan alınabilir.

Selamlar, mouse olarak aklımda SteelSeries Rival 5 var. Kullanımı rahat mı, pişman eder mi, fiyatına değer mi gibi sorularım var. Cevaplarsanız sevinirim.

Farklı bir mouse önerisi olacaksa şahsen SteelSeries dışı bir marka istemiyorum, model önerebilirsiniz.

SteelSeries'in güncelde alınabilir bir faresi yok. Sadece Aerox9 sanırım MOBA oynuyorsan ve çok fazla yan tuşa ihtiyacın varsa tercih edilebilir ama onun dışında günlük kullanım veya diğer herhangi bir oyunda kullanmak için SteelSeries bir fare tercih edilmez.

Eğer başka bir marka ürün alırım dersen ozaman bütçeni belirt ona göre öneri yapabiliriz.

SteelSeries'in güncelde alınabilir bir faresi yok. Sadece Aerox9 sanırım MOBA oynuyorsan ve çok fazla yan tuşa ihtiyacın varsa tercih edilebilir ama onun dışında günlük kullanım veya diğer herhangi bir oyunda kullanmak için SteelSeries bir fare tercih edilmez.

Eğer başka bir marka ürün alırım dersen o zaman bütçeni belirt ona göre öneri yapabiliriz.

Başka marka alırım almasına ama Wraith gibi sırf popüler diye marka önerecekseniz gerek yok ki FPS oyunu da oynamıyorum mimarlık okuyorum günlük kullanıma uygun bir mouse olsun arada bir MMO oynuyorum o kadar. 5K bütçe var.

Başka marka alırım almasına ama Wraith gibi sırf popüler diye marka önerecekseniz gerek yok ki FPS oyunu da oynamıyorum mimarlık okuyorum günlük kullanıma uygun bir mouse olsun arada bir MMO oynuyorum o kadar. 5K bütçe var.

Wraith'den sırf popüler diye önermiyoruz kaliteli ürünleri daha ucuza bulabiliyorsun ama bu demek değil sitede her satılan ürün de çok kaliteli. Wraith'den alırım dersen ATK A9 Ultra tercih edebilirsin. Daha ucuz bir ürün istersen de aynı ürünün daha ucuz sürümleri de var. Büyük bir marka tercih ediyorsan da Razer Deathaddler V3 HyperSpeed gerçekten çok kaliteli bir ürün.

5000TL bütçen olduğunu söyledin ama madem FPS oyunları çok oynamıyorsan o kadar pahalı bir fare almana gerek olduğunu düşünmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı