Windows 10 S Mode'dan çıkılmıyor

turquaz

Hectopat
Daha fazla  
Amerika'dan bir bilgisayar geldi Acer normal bir Office bilgisayarı Celeron basit bir PC içinde sistem yoktu Windows 10 UEFI en son sürüm kuruldu her şey yolunda gidiyor sandım karsıma ilk defa s mode cıktı. Hiçbir sekilde program kuramıyorum etkinleştirme yapamıyorum. Çalıştır CMD komut çalışmıyor. Neymiş doğrulamak gerekmiş... Videolar da s modedan çıkış var İngilizce sürüm onlarınki Free GET yazıyor tıklıyorsun cıkıyor ama ben asla yapamadım.
Yapılan işlemler:
Windows 10 Pro eski sürüm kuruldu olmadı ama UEFI şart yoksa kurulmuyor!
Windows 10 yeni sürüm kuruldu olmadı.
Windows 8.1 UEFI en son sürüm kuruldu s mode cıkmadı her şey kurabilldim ama bu sefer hiçbir driver olmadı yüklenmedi ekran kartı ses driver touchpad vs gibi.

Tahminim etkinleştirme olmadıgı için s modedan çıkmıyor. Ama etkinleştirmeyi de engelliyor.

Teşekkür ederim.
Bu resmi temsilen attım. Benim Windows Türkçe ve active edilmemiş. Özelliklere baktıgmız zaman bu sekilde s mode yazıyor resimdeki gibi.
Merhaba tekrardan, sanırım kimsenin başına gelmediği için hiç yorum öneri veya çözüm yazan olmamış. Ben çözdüm. Gerekeni yaptım ihtiyacı olan buraya yorum eklesin dönüş yaparım veya mymuratkurt hotmail adresime mail atabilirsiniz. yardımcı olmak adına kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• how-to-switch-out-of-windows-10-s-mode.jpg
    how-to-switch-out-of-windows-10-s-mode.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 69
  • what-is-windows-10-in-s-mode-1.jpg
    what-is-windows-10-in-s-mode-1.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı