Windows 10 sağ altta çıkan reklam nasıl giderilir?

Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açtığımda sağ altta böyle bir şey çıktı bayağı gitmedi. Üstündeki çarpıya bastım ve gitti. Bilgisayarımda Kaspersky Total Security var. Tarattım sorun bulmadı. WPS Office reklamı olabilir mi sizce? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• tech.png
    166,3 KB · Görüntüleme: 99
M.2 SSD'mi kullanıyorsun? 1 dakika biraz fazla hızlı.

Ve sağ alttan çıktı derken pencereden mi çıktı yoksa Görev çubuğunu da kapsayacak şekilde mi çıktı?

Görev çubuğunu kapatmadı. Sanırım pencere oluyor. M.2 değil ama quick scan diye Advanced bölümünde ayrıca tarama var. Tam tarama 284 bin dosya gözüküyor. Kaspersky 20 dakika kadar sürdü. İşlemcim güçlü bir işlemci o sebepten hızlı olabilir. Hızlı taramada 3 bin dosya tarıyor malwarebytes.

Pencere olduysa alakasız bir pencerede göstermediyse normal. Bir siteye girdiğin zaman sağ alta reklam veya video koyabiliyorlar.

Pencere olduysa alakasız bir pencerede göstermediyse normal. Bir siteye girdiğin zaman sağ alta reklam veya video koyabiliyorlar.

WPS Office reklamına çok benziyor görsellere koydum. Bence virüs değil. Oyunlarıma kadar herhangi korsan bir şey kullanmıyorum. Sadece video edit ve Photoshop uygulamalarım ücretsiz fakat korsan değil. İnternetten indirdiğim tek şey hocalarımın attığı ders slaytları ve bazı makaleler. Tabii her daim virüs programlarım açık.

Veritabanınız güncelle bir virüs değildir.

Veritabanınız güncelle bir virüs değildir.

Hocam kafayı taktım WPS Office'de yılbaşı kartları örneklerine bakarken reklamdakiyle aynı karta rastladım. Resim olarak yükledim. Sorun yok yardımın için teşekkür ederim. Vaktini aldıysam affola. Güzel günler dilerim.

Dosya Ekleri

• vrch.png
    196,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…