Çözüldü Windows 10 sağ alttaki Wi-Fi bölmesinden hiçbir ağ gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samwise Gamgee

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, sabah gözükürken şimdi hiçbir şekilde gözükmüyor. Gerçekten yeni bilgisayar aldık. Moralim bozuk. Bu yazılımsal olarak 3 veya 4. problem.

Ağ.jpg

Çözüm
Sitesinden Chipset sürücüsünü de yükleyin. Wi-Fi ve istediğiniz sürücüleri de yükleyebilirsiniz. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden indirin. Mavi ekran sorunları devam ederse, yeni bir konu açın ve Minidump dosyalarını paylaşın. Orijnal Windows`a bir şey olmaz.
Oradaki simgeye sağ tıkla sorun gider yapıp ekrandaki yönergeleri takip edin.
Aygıt yöneticisinden wifi kartını sağ tıkla güncelleştir yapın. Eğer güncelse yine aynı yerde donanım kimliğini bulup sürücüsünü sitesinden indirip kurup deneyin.

Modem bağlantılarını kontrol edin. Sürücülerini yükleyip deneyin. PC modeli nedir?

Sitesinden gerekli sürücüleri indirebilirsiz.

Sitesinden gerekli sürücüleri indirebilirsiz.
Teşekkür ederim hocam. Ben de yakın zamanda silip tekrar güncelleyecektim. Benim için daha rahat oldu yalnız bir sorum var. Şimdi benim Monster Windows 10 yüklüydü. Galiba elemanlar kötü kurmuş ondan dolayı arada bir driverdan dolayı mavi ekran sıkıntısı ile karşılaştım. Bunu yaparsam sorun çözülür mü tamamen? Ek olarak Windows anahtarıma bir şey olmaz değil mi?

Sitesinden Chipset sürücüsünü de yükleyin. Wi-Fi ve istediğiniz sürücüleri de yükleyebilirsiniz. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden indirin. Mavi ekran sorunları devam ederse, yeni bir konu açın ve Minidump dosyalarını paylaşın. Orijnal Windows`a bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı