Windows 10 Satın Alınabilecek Mağaza Önerisi

Ben de zaten deneme sürümü kurulu şu an, direkt key girip aktifleştirmek istiyorum ondan sordum bu indirme işi ne alaka diye ama anlamadım. Peki W10 Pro varken Home keyi girsek direkt Home olur mu?

Tamam ayarlara gelerek kopyala yapıştır yap aktifleştir. O dediğin olmaz pro key başka home key başka.

Tamam ayarlara gelerek kopyala yapıştır yap aktifleştir. O dediğin olmaz pro key başka home key başka.
Eki Görüntüle 470884

biri 25 TL, biri 825 TL. İkisi de W10 Pro. İkisi de Dijital. Fiyat farkı nerden kaynaklanıyor bilen var mı?

25-30 liraya orjinal dijital yazılım serial key veriyorlar. Ben öyle aldım 30 liraya. W10 pro kullanıyorum şuan hiçbir sorun yok. Buradan almıştım hemen mail yoluyla Serial-Keyi verdiler. Faturasıyla beraber. Şuan fiyatları ne bilmiyorum ama güvenebilirsin. Ben 1 key aldım 2-3 pcye yükledim. Tavsiye ederim.

Dostum anlamadığım için soruyorum.

Bunların arasındaki fark ne? Bir sürü W10 Pro var aynı fiyata. Hangisini alıcam. Yanlış bişi yapmak istemiyorum.

Birinden birini al bir fark yok. İkisi de aynı. Ucuz olanı alacaksın 800 liralık olanı değil
Mor olanı al daha şekil duruyor

Ben yazılımbudur dan 29 tl ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…