Windows 10 Satın Alınabilecek Mağaza Önerisi

Evet aldıktan dakikalar sonra kayıtlı e-posta'na aktifleştirme serial gönderiyorlar. Format çekerken serial girersen daha sağlıklı olur. Bundan sonraki çekeceğin formatlarda direk kendi aktif oluyor. Windows 7 de ultimate ile home arasında performans farkı oluyordu. Dediğin olabilir, pro sistemi home'a göre biraz daha yorabilir. Çünkü tüm özellikleri açık oluyor.
Ben de zaten deneme sürümü kurulu şu an, direkt key girip aktifleştirmek istiyorum ondan sordum bu indirme işi ne alaka diye ama anlamadım. Peki W10 Pro varken Home keyi girsek direkt Home olur mu?

Tamam ayarlara gelerek kopyala yapıştır yap aktifleştir. O dediğin olmaz pro key başka home key başka.
15758986460296761533712652154035.jpg

Tamam ayarlara gelerek kopyala yapıştır yap aktifleştir. O dediğin olmaz pro key başka home key başka.
Eki Görüntüle 470884

biri 25 TL, biri 825 TL. İkisi de W10 Pro. İkisi de Dijital. Fiyat farkı nerden kaynaklanıyor bilen var mı?

25-30 liraya orjinal dijital yazılım serial key veriyorlar. Ben öyle aldım 30 liraya. W10 pro kullanıyorum şuan hiçbir sorun yok. Buradan almıştım hemen mail yoluyla Serial-Keyi verdiler. Faturasıyla beraber. Şuan fiyatları ne bilmiyorum ama güvenebilirsin. Ben 1 key aldım 2-3 pcye yükledim. Tavsiye ederim.

25-30 liraya orjinal dijital yazılım serial key veriyorlar. Ben öyle aldım 30 liraya. W10 pro kullanıyorum şuan hiçbir sorun yok. Buradan almıştım hemen mail yoluyla Serial-Keyi verdiler. Faturasıyla beraber. Şuan fiyatları ne bilmiyorum ama güvenebilirsin. Ben 1 key aldım 2-3 pcye yükledim. Tavsiye ederim.
Dostum anlamadığım için soruyorum.

Bunların arasındaki fark ne? Bir sürü W10 Pro var aynı fiyata. Hangisini alıcam. Yanlış bişi yapmak istemiyorum.

Birinden birini al bir fark yok. İkisi de aynı. Ucuz olanı alacaksın 800 liralık olanı değil:)
Mor olanı al daha şekil duruyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı