Windows 10 Scanning and Repair hatası

haydar

Kilopat
Merhaba, bilgisayarıma dün format attım, temiz kurulum gerçekleştirdim fakat format diskimi 2015 yılında hazırlamıştım, onunla format attım. Başlıkta belirttiğim sorun ortaya çıktı bi türlü düzeltemedim, yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel iso dosyası ve rufus'u indirdim 8 gb bellek bulup tekrar deniyecem, sonuçları işlem bitiminde paylaşırım.
12.jpg
13.jpg
Adsız.jpg

Sorunu çözemedim, extra olarak bilgisayar açılırken iki kere önyükleme yapıyor. Birincisini hızlı geçerken ikinci önyükleme de bilgisayar kasıyor çok yavaş açılıyor toplam açılma ve kendine gelme süresi 2 dakika'nın üzerinde, yukarda harddisk taraması yaptım sonuçları ekledim, WD'nin purple harddisk'ini kullanıyorum ssd alıp windows u oraya kurarak sorunları çözebilirmiyim?

Son düzenleme:
Sorunu çözemedin çünkü halen eski sürümü kurmaya devam etmişsin. HDD'yi biçimlendirip temiz kurulum yap.
Scanning and repairing sorunu çözüldü, windows için 1tb disk'in 350 gb bölümünü ayırmıştım geri kalan ''D'' sürücüsü RAW olarak adlandırıldıgı için uyuşmazlık yaşıyormuş harf atayarak NTFS olmasını sağladım bu sorundan kurtuldum. Bilgisayar başlarken iki kere önyükleme yapma durumu hala mevcut, bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Konuyla ilgili bi çözüm varmıdır yoksa böyle idare mi etmeliyim...
NOT : Windows 10 pro 64 bit 1803 sürümünü kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı