Windows 10 Scanning and repairing drive hatası

Prilader

Decapat
Arkadaşlar bu sorun yüzünden kafayı yiyeceğim artık. Bilgisayarı açtığım zaman Windows yüklenme ekrarına hep bu hata mesajı geliyor ve bilgisayar normalde 2 dk da açılırken 10 dk da açılmaya başlıyor. Lütfen yardım edin.

Dosya Ekleri

• IMG_20181124_215336-min (1).jpg
    IMG_20181124_215336-min (1).jpg
    673,7 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Açılıyor ama çok yavaş bi şekilde
C: diskini mi tamir ediyor? C:'yi tamir ediyorsa büyük ihtimal bir sistem dosyasında bozukluk vardır,deneyebilirseniz Format atın,atamazsanız internette Hard Disk'te Bad Sector temizliyiciler var onlar ile bad sector taraması yaptırın.

Resim atarmisiniz.
Resim atarmisiniz.
C: diskini mi tamir ediyor? C:'yi tamir ediyorsa büyük ihtimal bir sistem dosyasında bozukluk vardır,deneyebilirseniz Format atın,atamazsanız internette Hard Disk'te Bad Sector temizliyiciler var onlar ile bad sector taraması yaptırın.
Dediğiniz bütün herşeyi yaptım ama maalesef hiçbir değişiklik olmadı

Dosya Ekleri

• IMG_20181124_215336-min (1).jpg
    IMG_20181124_215336-min (1).jpg
    673,7 KB · Görüntüleme: 132
Dediğiniz bütün herşeyi yaptım ama maalesef hiçbir değişiklik olmadı
Başlat tuşu ile R tuşuna aynı anda basın ve temp yazıp ordaki silinebilen bütün şeyi silin,temp geçici çöp dosyalardır ve klasör ismine bakılırsa tamir ettiği temp'den bir dosya gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı