Windows 10 ScpToolkit yüzünden Bluetooth gitti

ruzgar_rider

Femtopat
Katılım
23 Mart 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masaüstü bilgisayarıma Bluetooth dongle almıştım PS3 kolumu bağlayabilmek için. Önce shibari diye bir program yükledim ve sorunsuz kullanmaya başladım kablosuz kulaklığımı da bağlayabiliyordum daha sonra 2 adet kolu bağlamaya çalışırken ScpToolkit diye bir program gördüm ve yükledim. O program bilgisayarımın ve donglemin Bluetooth özelliğini yok etti sanki ne yaparsam yapayım düzeltemedim format attım yeni bir dongle satın aldım sürücüler yükledim ScpToolkit'i tamamen kaldırdım olmadı. Bu sorunla ilgili bazı arkadaşlarda sorun yaşamış bütün videoları izledim yapamadım. Anlayan bilen varsa yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SCPTool'un eskin sürümünü indirip, Bluetooh olmadan yükleyecektin.
Bluetooth'u geri getirmenin bir yolu vardı hemde basit ama unuttum.

Eğer sistem geri yükleme noktan açıksa, Windows arada otomatik sistem görüntüsü alıyor. Sistemi eski haline döndür derim.

Sonra SCPTOOL'un eski sürümünü indir ve tekrar yükle.
 
Scptoolkitten uninstall yapın, sonra aygıt yöneticisinden bluetooth cihazınızı bulun ve üstüne sağ tıklayıp "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at"a basın, devamında "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver"e basın sonra çıkan bölümden "Generic Bluetooth Adapter"i seçin ve bitirin. Ben böyle çözdüm.
 

Geri
Yukarı