Çözüldü Windows 10 ses aygıtı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ryujin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar. Dün itibari ile başlayan bir ses sorunum var. Bilgisayarımı evimizdeki 4K TV'ye bağladım. Oyunları açmayı denedim açmadı. Sonrasında tekrar 1080p monitörüme bağladım. Görüntü geldi. Oyunlardan birini açmayı başardım. Fakat anlamsız şekilde kulaklık sanki USB'yi sürekli çıkarıyormuşum gibi ses geliyordu. Ayarlardan ses e girdiğimde çıkış cihazı monitörüm ile kulaklık arasında çok hızlı bir şekilde değişiyordu. USB'yi değiştirdim yine aynı. Restart attım değişen yok. Ses seviyeside sürekli 50 51 olup duruyor. Benim şüphem işlemcimi 4K açmaya çalıştığım 1660 Ti'ı beslemeye çalıştığı için bir şeyyi bozuldu. İşlemcim boşta 20 dereceleri görürken şu an 40 50 derecede.
Sistem özelliklerim;
i5 9400F 3.9GHz
MSI GTX 1660 Ti Gaming X
MSI B360 GAMING Plus.
XPG 8+8 GB Gammix D30 3000MHz RAM.
LG Ultra Gear 24gl600F.
Seagate 1TB 7200RPM HDD.
Lexar 512 GB 2.5"SSD
Xigmatek Windpower Pro.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Çözüm
Kulaklığı hangi USB portuna bağladın? 3.0 mı 2.0 mı ve driverları yükledin mi?
Kulaklık direkt anakartın arkasındaki 3.1 USB protlarına bağlı. Daha önce driver yüklemeden kullandım. Ekstradan yüklediğim tek driver ekran kartının.

Arkadaşlar sorunum düzeldi. Windows 10 güncellemesini yaptım. Birkaç saat sürdü 8 Mbps internet ile. Konu çözülmüştür. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim sağ olun.

Kulaklık direkt anakartın arkasındaki 3.1 USB protlarına bağlı. Daha önce driver yüklemeden kullandım. Ekstradan yüklediğim tek driver ekran kartının.

Arkadaşlar sorunum düzeldi. Windows 10 güncellemesini yaptım. Birkaç saat sürdü 8 Mbps internet ile. Konu çözülmüştür. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim sağ olun.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…