ardawashere
Decapat
Dostlarım ben bilgisayara format attıktan sonra bilgisayardan ses gelmemeye başladı, internetten bütün çözümlere baktım ama hiçbiri işe yarmadı. Yardımcı olur musunuz?
Driver'ın uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım?Uyumlu driverini kurdun mu?
Aygıt yöneticini gir ve ses aygıtlarından donanım kimliğinden kodu al ardından Google'ye yapıştır, indir.Driver'ın uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Öncelikle bütün Windows güncellemelerini alın, Microsoft tarafından test edilip onaylanmış ses sürücünüz bu güncelleme ile birlikte gelecek ve ses sorununuz düzelecektir. Sonrasında ise Microsoft'un test edip onayladığı sürücü sürümleri eski olduğu için en güncel hale getireceksiniz.Driver'ın uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Ayrıca Windows güncellemelerini alın derken ne demek istiyorsunuz, biraz daha açık yazabilir misiniz?Öncelikle bütün Windows güncellemelerini alın, Microsoft tarafından test edilip onaylanmış ses sürücünüz bu güncelleme ile birlikte gelecek ve ses sorununuz düzelecektir. Sonrasında ise Microsoft'un test edip onayladığı sürücü sürümleri eski olduğu için en güncel hale getireceksiniz.
Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun bu makalede gösterildiği gibi aygıtların donanım kimliklerini bulup en güncel sürücülerini indirip kurabilirsiniz. Toplu driver güncelleştirmeleri yapan yazılımların bilgisayarınıza zarar verebileceğini unutmayın. En temiz şekli sürücülerinizi manuel olarak tek tek kurmanız.
Ayrıca burada sürücü nasıl bulacağımızı veriş ben MIO_AUDIO_892_REALTEK_ALC1150_V6.0.1.8627 adlı dosyayı indirdim ama bununla ne yapacağımı bilmiyorum.Yukarıda linkini verdiğim makalede her şey açıkça belirtilmiş, iyice okuyup elle güncelleme yapabilirsiniz.
Windows'u orijinal/lisanslı olarak mı kullanıyorsunuz? Eğer korsan yazılım kullanıyorsanız yardımcı olamayacağım. Windows arama paneline Güncelleştirmeleri Denetle yazın, açılan pencerede Güncelleştirmeleri denetle deyin. Windows son güncelleştirmeleri yükleyecektir.Ayrıca Windows güncellemelerini alın derken ne demek istiyorsunuz, biraz daha açık yazabilir misiniz?
Aklımı kaybedeceğim, yapamıyorum her şeyi denedim...Windows'u orijinal/lisanslı olarak mı kullanıyorsunuz? Eğer korsan yazılım kullanıyorsanız yardımcı olamayacağım. Windows arama paneline Güncelleştirmeleri Denetle yazın, açılan pencerede Güncelleştirmeleri denetle deyin. Windows son güncelleştirmeleri yükleyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.