Pinkmann Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 claus dedi: Sürücü bulucu kullandığın için ilk olarak format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam formatladım, aynı sorun bende de var. Yine olmadı, ne yapmalıyım? Donanımsal bir sıkıntı mı acaba? Ses kartı alsam nasıl olur?
claus dedi: Sürücü bulucu kullandığın için ilk olarak format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam formatladım, aynı sorun bende de var. Yine olmadı, ne yapmalıyım? Donanımsal bir sıkıntı mı acaba? Ses kartı alsam nasıl olur?
NoFearZ Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Donanımsal olabilir. YouTube'dan arayıp sorabilirsiniz. Bir de USB ses kartı net çözüm. Hiçbir problem vermez, setup ile kurulmaz, taktığın zaman çalışır. Bende de mikrofon sorunu vardı, taktım, düzeldi. Artı 0 Eksi
Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Donanımsal olabilir. YouTube'dan arayıp sorabilirsiniz. Bir de USB ses kartı net çözüm. Hiçbir problem vermez, setup ile kurulmaz, taktığın zaman çalışır. Bende de mikrofon sorunu vardı, taktım, düzeldi.