Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar kaç aydır ugraşıyorum ses yok teknik arızada yok. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Ocak 2022 #2 Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 siriius dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata almadım sürücü güncelleme her şeyi kurdaladım ama yok sadece kulaklık la kulaklık ve haporler yazıyor siriius dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek çare Windows 7'ye geçmek Artı 0 Eksi
siriius dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata almadım sürücü güncelleme her şeyi kurdaladım ama yok sadece kulaklık la kulaklık ve haporler yazıyor siriius dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek çare Windows 7'ye geçmek
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Ocak 2022 #4 Bazunaa dedi: Hiçbir hata almadım sürücü güncelleme her şeyi kurdaladım ama yok sadece kulaklık la kulaklık ve haporler yazıyor Genişletmek için tıkla... Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi? Artı 0 Eksi
Bazunaa dedi: Hiçbir hata almadım sürücü güncelleme her şeyi kurdaladım ama yok sadece kulaklık la kulaklık ve haporler yazıyor Genişletmek için tıkla... Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi?
KS KS Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 siriius dedi: Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi? Genişletmek için tıkla... Laptop bilgisayarcıya götürdüm ondan sonra ses yok Artı 0 Eksi
siriius dedi: Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi? Genişletmek için tıkla... Laptop bilgisayarcıya götürdüm ondan sonra ses yok
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Ocak 2022 #6 Bazunaa dedi: Laptop bilgisayarcıya götürdüm ondan sonra ses yok Genişletmek için tıkla... Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Bazunaa dedi: Laptop bilgisayarcıya götürdüm ondan sonra ses yok Genişletmek için tıkla... Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim.
X xXx_crazyboy_aykut Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #7 Bazunaa dedi: Arkadaşlar kaç aydır ugraşıyorum ses yok teknik arızada yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da olmuştu kaç ay önce.Aygıt yöneticisinden ses sürücülerini kontrol edin.Eğer yapamazsanız-ki ben yapamadım-tek çare format atmak.Ne denediysem yapamadım ve son çare format attım.Format attıktan sonra kendi kendine düzeldi. Artı 0 Eksi
Bazunaa dedi: Arkadaşlar kaç aydır ugraşıyorum ses yok teknik arızada yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da olmuştu kaç ay önce.Aygıt yöneticisinden ses sürücülerini kontrol edin.Eğer yapamazsanız-ki ben yapamadım-tek çare format atmak.Ne denediysem yapamadım ve son çare format attım.Format attıktan sonra kendi kendine düzeldi.
KS KS Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #8 siriius dedi: Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HP G61 ne zaman aldım hatırlamıyorum Artı 0 Eksi
siriius dedi: Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HP G61 ne zaman aldım hatırlamıyorum