Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz?
Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay görüntüleyicisini de kontrol eder misiniz?
Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi?Hiçbir hata almadım sürücü güncelleme her şeyi kurdaladım ama yok sadece kulaklık la kulaklık ve haporler yazıyor
Ürün laptop mu yoksa masaüstü mü? Teknik arıza olmadığı teknik servis sonucu mu yoksa evde yapılan bir test mi?
Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim.Laptop bilgisayarcıya götürdüm ondan sonra ses yok
Hocam bana da olmuştu kaç ay önce.Aygıt yöneticisinden ses sürücülerini kontrol edin.Eğer yapamazsanız-ki ben yapamadım-tek çare format atmak.Ne denediysem yapamadım ve son çare format attım.Format attıktan sonra kendi kendine düzeldi.Arkadaşlar kaç aydır ugraşıyorum ses yok teknik arızada yok.
Ürün ne zaman alındı? Modelini de yazarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.