Çözüldü Windows 10 ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

E1Rhan

Megapat
Katılım
14 Ocak 2016
Mesajlar
590
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Frontend Developer
Merhaba, iyi forumlar. Windows 10 32 Bit işletim sistemi bulunan bir laptop kullanıyorum. Sabah açtığımda videolardan vs. ses gelmiyordu, sadece Windows'un bildirim sesleri geliyordu. Ben de kapatıp açınca düzelir diye düşündüm ve kapatıp açtığımda ses komple gitti. Ses Kartında sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
 
Çözüm
Muhtemelen yanlış driver kurulumudur diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi win10 driver bulamadım. Aygıt yöneticisinde ses sürücüsüne sağ tıklayıp güncelleştirmeyi deneyin.
Daha önce de Win10 mu kullanıyordunuz yoksa Win7 ya da Win8'den mi yükselttiniz. Yani ilk defa 3 gün önce mi geçtiniz Win10 işletim sistemine? Anladığım kadarıyla yukarıda verdiğim model numaralarının Win10 Driver'ı bulunmuyor. Muhtemelen devşirme bir Driver kuruldu ve oda nihayetinde sorun yarattı.

Hata olmadan önce de Windows 10 kullanıyordum, Tekrardan Win 10 kurdum
 
Hata olmadan önce de Windows 10 kullanıyordum, tekrardan Win 10 kurdum.

Ses simgesi sağ tık çıkan menüde ses efektini seçin alt resimdeki yerde ne seçili bakın.

sss.jpg
 
Son düzenleme:
Merhaba, iyi forumlar. Windows 10 32 Bit işletim sistemi bulunan bir laptop kullanıyorum. Sabah açtığımda videolardan vs. ses gelmiyordu, sadece Windows'un bildirim sesleri geliyordu. Ben de kapatıp açınca düzelir diye düşündüm ve kapatıp açtığımda ses komple gitti. Ses kartında sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
[/Quote çözdünmü kardeşim aynı sorun bende de var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı