Windows 10 ses gelmiyor

Erenbaba55

Centipat
Kasayı monitöre bağlayınca monitörden ses geliyor ama kulaklık takınca ses gelmiyor. Ses Driver'ları güncel. Ses çalıyor gözüküyor ama ses yok. 3 tane kulaklık ile denedim sorun sizce nedir?

Kulaklık ta bir sorun olabilir ya da kulaklığınızı anakart üzerimdeki ses çıkışına mı takıyorsunuz yoksa kasa üzerimdeki çıkışa mı? Eğer kasa üzerinde ki çıkışa takıyorsanız anakarta takılan kabloyu yanlış takmış olabilirsiniz. Bilgisayarcıya götürmeden önce kabloları kontrol edin.

Kulaklık ta bir sorun olabilir ya da kulaklığınızı anakart üzerimdeki ses çıkışına mı takıyorsunuz yoksa kasa üzerimdeki çıkışa mı? Eğer kasa üzerinde ki çıkışa takıyorsanız anakarta takılan kabloyu yanlış takmış olabilirsiniz. Bilgisayarcıya götürmeden önce kabloları kontrol edin.

Kulaklık 3 tane denedim kulaklikta sorun yok önede arkayada taktım ikisi de çalışmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı