Windows 10 "ses hizmeti çalışmıyor" sorunu

TeamViewer ID Pass paylaşın. Bakayım. Ayrıca DriverPack gibi uygulamalar üzerinden sürücü kurmayın.
Bir dakika bir dakika çok önemli bir şey oldu çalıştı şimdi ne yapmam lazım ?
Adsız.png

Umarım troll değildir. Yeniden başlat'a da daha önce basılmış. Yeniden başlat deyin ve sistemi yeniden başlatın.
Size herşey için yemin ederim ki troll değil ciddi anlamda sorun canımı çok sıktı ortalama 4 5 gündür uğralıyorum sistemi yeniden başlatıcam hadi hayırlısı..

Umarım troll değildir. Yeniden başlat'a da daha önce basılmış. Yeniden başlat deyin ve sistemi yeniden başlatın.

Windows Ses'te çalışıyor?
Normalde çalıştırmayı denerken hep hata 1067 diye bi hata çıkıyor az önce tekrar denedim ama nedense çalıştı..

Windows Ses'te çalışıyor?
Şimdi şöyle bişey oldu hani Windows ses e çalıştır diyince hata 1067 yazıyor du ya artık sıkıntısız açabiliyorum fakat her seferinden durdurulmuş halde başlıyor windows ses her seferinde açmam gerekiyor sistemi yenilediğimde. Şimdi ne yapmam lazım?

TeamViewer ID Pass paylaşın. Bakayım. Ayrıca DriverPack gibi uygulamalar üzerinden sürücü kurmayın.
Hangi sürümü acaba indirip vereyim hemen çok yardıma ihtiyacım var..

Sorun driver ile ilgili değildi. Sisteminde çok ciddi zararlılar mevcuttu. Genel olarak temizledim ama zararlıların etkisi ile sistem dosyaların bozulmuş. Temel onarım ile bile düzelmedi.

Son olarak bunu uygulayın.

Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın.

Kod:
dism /online /cleanup-image /scanhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /checkhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

ENTER

Durum değişmedi ise de Windows 10 kurulum diski ile onarım/yükseltme veya temiz kurulum yapın.

Bu tür duruma bir daha maruz kalmamak için de kaliteli bir antivirüs yazılımı kullanın.

Sorun driver ile ilgili değildi. Sisteminde çok ciddi zararlılar mevcuttu. Genel olarak temizledim ama zararlıların etkisi ile sistem dosyaların bozulmuş. Temel onarım ile bile düzelmedi.

Son olarak bunu uygulayın.

Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın.

Kod:
dism /online /cleanup-image /scanhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /checkhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

ENTER

Durum değişmedi ise de Windows 10 kurulum diski ile onarım/yükseltme veya temiz kurulum yapın.

Bu tür duruma bir daha maruz kalmamak için de kaliteli bir antivirüs yazılımı kullanın.
Dün sen PC'ye reset attiktan sonra wifiye baglanamiyorum. Mobilden yaziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden wifi sürücüsünü kaldırıp tekrardan tara deyip bulmasını sağlayan. Düzelmezse sistem dosyalarına bulaşan zararlılar silindiği için sistemsel sorunların artmıştır.

Dediğim komutları girin. Düzelmezse temiz kurulum yapın.
Duzelmedi. İlla bilgisayarcıya götürüp format için para mi vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı