H hobjean Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Merhabalar bugün bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım ne yaparsam yapayım düzelmedi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Merhabalar bugün bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım ne yaparsam yapayım düzelmedi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Murat3457 Femtopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #2 hobjean dedi: Merhabalar bugün bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım ne yaparsam yapayım düzelmedi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ses sürücüsünden hata kodu geldimi geldiyse ekranı kesip atınız. Artı 0 Eksi
hobjean dedi: Merhabalar bugün bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım ne yaparsam yapayım düzelmedi, yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ses sürücüsünden hata kodu geldimi geldiyse ekranı kesip atınız.
KS KS H hobjean Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #3 Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows ses hizmetini başlatamadı. Hata 0x80070005: erişim engellendi. Ekran görüntüsü alamadım bu ses sorunu olduğundan beri Windows kafayı yemiş durumda. Artı 0 Eksi
Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows ses hizmetini başlatamadı. Hata 0x80070005: erişim engellendi. Ekran görüntüsü alamadım bu ses sorunu olduğundan beri Windows kafayı yemiş durumda.
Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 Bilgisayarına format at. Artı 0 Eksi