O zaman sesinizin gitmemesi normal. PC'deki jak girişi ile telefondaki aynı değil bu yüzden size sesi verebiliyor ama mikrofon sesinizi iletmiyor.Orijinal telefon kulaklığını kullanıyorum.
Orijinal telefon kulaklığını kullanıyorum.Kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz? Örneğin telefon kulaklığını mı?
O zaman sesinizin gitmemesi normal. PC'deki jak girişi ile telefondaki aynı değil bu yüzden size sesi verebiliyor ama mikrofon sesinizi iletmiyor.Orijinal telefon kulaklığını kullanıyorum.
Anladım. Çok doğru. Teşekkür ederim ilginiz için.O zaman sesinizin gitmemesi normal. PC'deki jak girişi ile telefondaki aynı değil bu yüzden size sesi verebiliyor ama mikrofon sesinizi iletmiyor.
Size bu tarz bir ayırıcı lazım.Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
(Ürünün kalitesini bilmiyorum, sadece lazım aparata örnek vermek için ekledim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.