Windows 10 sıfırlama %52'de takıldı

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık bir saattir %52'de. İmleç hala dönüyor yani donma sorunu yok. Bir anda mı atlayacak yoksa bir problem mi var?

Disk aktivite ışığı yanıp sönüyorsa sıkıntı yok diye düşünürdüm, ama öylesine duruyorsa sadece uykuya alıp(butona bir kere basmak) yeniden açmayı deneyin, ilerleme olmazsa kapatıp açın(tuşa basılı tutmak)
O da ilerleme yapmazsa USB ile zamanı gelmiş demektir :)

Arkadaşlar yaklaşık bir saattir %52'de. İmleç hala dönüyor yani donma sorunu yok. Bir anda mı atlayacak yoksa bir problem mi var?
Defalarca yaşadım. Bende %32 de takılı kalıyordu. Bilgisayarı kapatıp açtım ve bir daha sıfırladım. O zaman olmadı bu sorun. Ama bunu çözüm olarak söylemiyorum :D

Arkadaşlar usb kuruluma geçtim. Elimde ürün anahtarı var onu kullanabilir miyim peki?

Dostum hiç bulaşma 5 saat boşu boşuna bekledim. Usb gerçekten daha rahat.
Yeap, ben mail hesabına eşli kullandığım için keyi kurulumda otomatik aktifleştiriyor, ayarlarımı geri getiriyor filan, daha rahat önerimdir :)

Ben de lisanslı W10 kullanıyorum. Anahtarı nereden görebiliyorsun?
Kusura bakma sürücüleri falan kuruyordum göremedim. Microsoft hesabımı Windows'a bağladım. Kurulum sırasında Office uygulamalarının gösterimini yaparken köşede ''ürün anahtarım var'' kısmına bastım otomatik olarak yüklendi. Eğer anahtarımı nereden bulabilirim diyorsanız şu kodu Komut İstemi'ne girmelisiniz (Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.)

wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

Bu kod bazı kişilerde çalışmamış ama bende çalıştı. Dediğim gibi eğer Microsoft hesabınızı Windows'a bağlarsanız anahtarınızı öğrenmenize gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz siz yine de yazın bir kenara.
Yeap, ben mail hesabına eşli kullandığım için keyi kurulumda otomatik aktifleştiriyor, ayarlarımı geri getiriyor filan, daha rahat önerimdir :)
Aynen ben de öyle yaptım teşekkürler cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı