Windows 10 sıfırlama esnasında "bir hata oluştu"

Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın özel mesaj atmayı bulamadığım için. Win10 lisans için baya bir araştırdım ama vatan veya kendi sitesinde fiyatlar 1000 liraya kadar giderken n11 gibi sitelerde 40 liraya kadar bulunuyor. Bu nasıl oluyor ve bunlar güvenilir midir?

Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın özel mesaj atmayı bulamadığım için. Win10 lisans için baya bir araştırdım ama vatan veya kendi sitesinde fiyatlar 1000 liraya kadar giderken n11 gibi sitelerde 40 liraya kadar bulunuyor. Bu nasıl oluyor ve bunlar güvenilir midir?
KEY alırsınız Kinguin gibi sitelerden sorunsuz lisanslı hale gelir.

40 liralik keyler OEM yani tek kullanımlık. Anakart değiştirene kadar ömür böyü kullanabilirsiniz. O 1000 liralik keyler anakart değiştirene kadar değil ömür boyu geçerlidir. Yani OEM anakarta gömülür, anakart değiştirene kadar kullanılabilir. 1000 liralık olan Retail keyler ise anakart değiştirseniz dahi kullanılabilir. Kısacası; 40-50 liralık keyler de güvenilir ve orjinal. Sorunsuzca kullanabilirsiniz.

KEY alırsınız Kinguin gibi sitelerden sorunsuz lisanslı hale gelir.

Kinguin'de fiyat gerçekten diğer sitelere göre pahalı. Başka bir site aramayı tercih ederim şahsen. Teşekkürler

40 liralik keyler OEM yani tek kullanımlık. Anakart değiştirene kadar ömür böyü kullanabilirsiniz. O 1000 liralik keyler anakart değiştirene kadar değil ömür boyu geçerlidir. Yani OEM anakarta gömülür, anakart değiştirene kadar kullanılabilir. 1000 liralık olan Retail keyler ise anakart değiştirseniz dahi kullanılabilir. Kısacası; 40-50 liralık keyler de güvenilir ve orjinal. Sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Şöyle bir şey var o 1000 lık olanı alsam bile kaç kere anakart değiştireceğim ki maliyetini çıkaracak? Bence de ucuz keyler çok daha mantıklı şuan. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı