ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 5 Mayıs 2021 #1 Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı?
Çözüm RanopXERmoloto 5 Mayıs 2021 ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez.
ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla...
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Hocam adı üstünde "sıfırlamak" tabii ki gidicek USB'ye ihtiyacın yok. Artı 0 Eksi
ilkeryilmaz Kilopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı tut ve her şeyi sil olmak üzere seçenekler çıkacak. Artı 0 Eksi
ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı tut ve her şeyi sil olmak üzere seçenekler çıkacak.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 2 5 Mayıs 2021 #5 Hocam dediği gibi bu işlem kişisel dosyalarınızı ya saklayacaksınız ya da kaldırmayı seçeceksiniz. Artı 0 Eksi
ilkeryilmaz Kilopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Windows'un ayarlarından yapıyorsanız USB'ye ihtiyacınız yok. Artı 0 Eksi
RanopXERmoloto Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 5 Mayıs 2021 #7 ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez. Artı 0 Eksi Çözüm
ArticWolf dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #8 Ben seçtiginiz yönteme göre değişir yazmıştım görülmüyor. Artı 0 Eksi
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Mayıs 2021 #9 Uygulamalarınız silinir fakat kişisel dosyalarınıza dokunulmaz. Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı Kilopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 5 Mayıs 2021 #10 Uygulamalarınız silinir ve USB gerektirmez çünkü Windows otomatik olarak silip geri yükler. Siz manuel olarak kendiniz silerseniz USB gerektirir. Artı 0 Eksi
Uygulamalarınız silinir ve USB gerektirmez çünkü Windows otomatik olarak silip geri yükler. Siz manuel olarak kendiniz silerseniz USB gerektirir.