ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 5 Mayıs 2021 #1 Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı?
Çözüm RanopXERmoloto 5 Mayıs 2021 LordKurtu dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez.
LordKurtu dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Oradaki yazıyı okuduysan nelere saklayacağını neleri saklamayacağını seçebileceğini söylüyor. Ve USB gerektirmez.
321777 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #11 LordKurtu dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Uygulamalarınızı silinmesini istemiyorsanız sıfırlamayın. Artı 0 Eksi
LordKurtu dedi: Hocam ben uygulamalarım gitmesin istiyorum. Windows 10 ayarıyla sıfırlarsam indirilenler, Epic falan gider mi? Bir de USB'ye ihtiyaç duyar mı? Eki Görüntüle 1008085 Genişletmek için tıkla... Uygulamalarınızı silinmesini istemiyorsanız sıfırlamayın.
blackwe Yoctopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #12 Sıfırlamak Windows updatedeki güncellemeleri silermi driverları demiyorum kendi güncellemeleri Artı 0 Eksi