Çözüldü Windows 10 sıfırlama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çağatayaa

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
Apu
İşlemci
Amd ryzen 5 3400g
Selamlar, PC'yi kurtarma modundan, ayarlardan ve üstüne Windows 10 kurarak sıfırlamayı - format atmayı denedim fakat hepsinde hata veriyor ne yapmam lazım? Flashbellek demeyin onu 2 gün sonra deneyeceğim eğer o zamana kadar olmazsa.

Çözüm
Nasıl, nerede hata verdiğini de belirtseymişsiniz keşke.

Yine de ben sıfırlamayı önermiyorum, sıkıntı çıkabiliyor.

Temiz kurulum için rehber yollamamı isterseniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Normalde de o seçenekler çok sağlıklı sonuçlar vermiyor. Zira olmadığını da söylemişsiniz. Temiz kurulum her daim iyidir.

Knenidize yeni bir kullanıcı hesabı acın idare edersiniz ama Format artılması gerekmekdedir.

Nasıl, nerede hata verdiğini de belirtseymişsiniz keşke.

Yine de ben sıfırlamayı önermiyorum, sıkıntı çıkabiliyor.

Temiz kurulum için rehber yollamamı isterseniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Ayarlar/Güncelleştirme ve güvenlik/kurtarma/bu bilgisayarı sıfırla bu yolu denedin mi?

Ayarlar/Güncelleştirme ve güvenlik/kurtarma/bu bilgisayarı sıfırla bu yolu denedin mi?Eki Görüntüle 1296962

Ayarlardan dediğim kısım burası.

Teşekkürler deneyeceğim.

Normalde de o seçenekler çok sağlıklı sonuçlar vermiyor. Zira olmadığını da söylemişsiniz. Temiz kurulum her daim iyidir.

Temiz kurulum yapacağım gibi duruyor şimdilik teşekkürler. USB'nin gelmesini bekleyeceğim şimdi de. Sıkıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan dediğim kısım burası.

Teşekkürler deneyeceğim.

Temiz kurulum yapacağım gibi duruyor şimdilik teşekkürler. USB'nin gelmesini bekleyeceğim şimdi de sıkıcı:d

USB'ye kendinde Windows'u kurabiliyosun eğer elinde 16 GB'lik bir USB varsa olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…