dwialia Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 18 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda birkaç hata vardı düzelmesi için Windows 10'un sıfırlamasını kullandım. Sıfırlama başlayıp %30'a gelince takıldı, 1 saat bekledim. Sonra kapatıp açtım tekrar başlattım yine %30'da kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar bilgisayarımda birkaç hata vardı düzelmesi için Windows 10'un sıfırlamasını kullandım. Sıfırlama başlayıp %30'a gelince takıldı, 1 saat bekledim. Sonra kapatıp açtım tekrar başlattım yine %30'da kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
İçeriAlırmısın? Centipat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 19 18 Temmuz 2019 #2 Beklemek. Bazen 5 saat sürüyor. Ben 11 saatte sıfırlamıştım. Artı 0 Eksi
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 18 Temmuz 2019 #3 İyi oldu bunu öğrendiğim. Hiç girişmem bu işe temiz format atarım Artı 0 Eksi
ArAs054 Decapat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 124 18 Temmuz 2019 #4 Hocam, o işlere hiç girme kendin bir USB'den format diski kur daha rahat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Artı 0 Eksi
Hocam, o işlere hiç girme kendin bir USB'den format diski kur daha rahat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
KS KS dwialia Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 18 Temmuz 2019 #5 Umarım dediğiniz gibi olur, neyse bakalım yarına kadar bekleyeyim. İçeriAlırmısın? dedi: Beklemek. Bazen 5 saat sürüyor. Ben 11 saatte sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... ArAs054 dedi: Hocam, o işlere hiç girme kendin bir USB'den format diski kur daha rahat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok sağol, ben de öyle yapacaktım arkadaş önerisi üzerine böyle yaptım bir dahakine daha dikkatli olurum. Ki USB hazırlamıştım bile :/ Artı 0 Eksi
Umarım dediğiniz gibi olur, neyse bakalım yarına kadar bekleyeyim. İçeriAlırmısın? dedi: Beklemek. Bazen 5 saat sürüyor. Ben 11 saatte sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... ArAs054 dedi: Hocam, o işlere hiç girme kendin bir USB'den format diski kur daha rahat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok sağol, ben de öyle yapacaktım arkadaş önerisi üzerine böyle yaptım bir dahakine daha dikkatli olurum. Ki USB hazırlamıştım bile :/