Windows 10 sıfırlama sonrası klavye çalışmıyor

Daha fazla  
Dostlar, Windows 10 sıfırlama işlemi yaptım. İlk başta klavye ve fare çalışmıyordu, aygıt yöneticisinden güncelleme yaparak fareyi çalıştırmayı başardım ancak klavye için bu durum başarısız oldu. Eski klavyemi kullanmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.

Dostlar, Windows 10 sıfırlama işlemi yaptım. İlk başta klavye ve fare çalışmıyordu, aygıt yöneticisinden güncelleme yaparak fareyi çalıştırmayı başardım ancak klavye için bu durum başarısız oldu. Eski klavyemi kullanmak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
Merakımdan soruyorum, klavye ve fare çalışmıyorsa aygıt yöneticisinden güncellemeyi nasıl yaptınız. 1 2 gün içinde bende sıfırlama yapacağım da ondan soruyorum.

Merakımdan soruyorum, klavye ve fare çalışmıyorsa aygıt yöneticisinden güncellemeyi nasıl yaptınız. 1 2 gün içinde bende sıfırlama yapacağım da ondan soruyorum.

Eski tip klavyem vardı sadece mousem yoktu numpad ile mouse olarak kullanıp yaptım eski tip yuvarlak girişli klavye ile yani.
Arkadaşlar kusura bakmayın sizinde zamanınızı aldım öndeki USB port girişi çalışlmıyormuş çıkarıp arkaya taktım yine gelmedi sonra yine güncelledim geldi kusura bakmayın lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı