Windows 10 sıfırlamanın formattan farkı nedir?

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Şu an bilgisayarımda bazı problemler yaşıyorum. Eskisine göre yavaşlama, takılmalar, gereksiz dosyalar. Bunun için Windows 10'un bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanmak istiyorum. Bu seçeneğin formattan farkı nedir ve sizce bu yöntemi yapsam bilgisayar rahatlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan etraftaki virüsten dolayı fazla dışarı çıkıp bilgisayar için kendimi riske atmak istemiyorum.Ancak bi yandan da şu takılma sorunlarını düzeltmek istiyorum.Sizce yapmalı mıyım ?

Her zaman usb ile atılan formattan yanayım. Ben bir sefer denedim sıfırlama seçeneğini formatla uğraşmak istemeyenler için iyi ama uzun sürüyor.
Geçen bir deneyeyim dedim denemez olaydım 4 saat sürdü, flash bellek ile 10 dk anca sürüyordu flash bellek kullanmanı tavsiye ederim.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Şu an bilgisayarımda bazı problemler yaşıyorum. Eskisine göre yavaşlama, takılmalar, gereksiz dosyalar. Bunun için Windows 10'un bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanmak istiyorum. Bu seçeneğin formattan farkı nedir ve sizce bu yöntemi yapsam bilgisayar rahatlar mı?
Merhaba Eren Benimde Adım Eren ama onu söylemeliyim Virüs Bitene kadar dişarı çikmayiniz #EvdeKal Bu arada Laptopmu kullanıyorsunuz yoksa kasaüstümü ?

Bende bügün sorun yaşıyordum format attim kurtuldum sorundan çünkü Windows Update'yi silmiştim geri yükleyemedigim için format gerekiyordu 1 Saat'e kadar hallettim.

Öncelikle merhaba adaşım bilgisayarım masaüstü.Arkadaşlar flash ile kur demişsiniz ancak elimde Windows kuracak büyüklükte bir flash bellek yok ve bu işi daha önce hiç yapmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı