- Makaleler
- 9
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
- Meslek
- Öğrenci
Sistemim:
AMD FX 770K 3.5 GHz
MSI-7906S(HP 2B17) Anakart
8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Windows 10 Home 64 Bit
ASUS R9 380 4 GB GDDR5
1 TB Toshiba HDD
Cooler-Master KC350 Kasa (600W Power ile birlikte)
Dün otomatik sıfırlama aracı ile sıfırladım bugün kuracağım uygulamaları kurdum. AMD Overdrive OC yapınca bilgisayar ekran karardı kendi kendine oturum açma yeri gelip gidip durdu eskiden ise hiçbir sorun çıkmıyordu.
Ben de tekrar sıfırlamak için araca bir daha girdim bu sefer ise kişisel bilgisayar bir sorunla karşılaştı diyor ve sıfırlanmıyor.
Ben Windows orijinalliğini bozmadan (ürün anahtarım ile) ve D diskine dokunmadan nasıl tamamen temiz bir kurulum yapabilirim. 2 gündür uğraşıyorum mümkünse en kesin net çözüm yollarını önerin. Uzun oldu ama kusura bakmayın.
Sıfırlamadan sonra yaptığım işlemler şu şekilde:
1. Windows Defender devre dışı bıraktım.
2. Yazılım koruması platformu sildim.
Ve bunun gibi bilinen RAM ve CPU kullanan 1-2 servis devre dışı bıraktım ya da kaldırdım. (Aklıma gelenler bunlar.)
AMD FX 770K 3.5 GHz
MSI-7906S(HP 2B17) Anakart
8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
Windows 10 Home 64 Bit
ASUS R9 380 4 GB GDDR5
1 TB Toshiba HDD
Cooler-Master KC350 Kasa (600W Power ile birlikte)
Dün otomatik sıfırlama aracı ile sıfırladım bugün kuracağım uygulamaları kurdum. AMD Overdrive OC yapınca bilgisayar ekran karardı kendi kendine oturum açma yeri gelip gidip durdu eskiden ise hiçbir sorun çıkmıyordu.
Ben de tekrar sıfırlamak için araca bir daha girdim bu sefer ise kişisel bilgisayar bir sorunla karşılaştı diyor ve sıfırlanmıyor.
Ben Windows orijinalliğini bozmadan (ürün anahtarım ile) ve D diskine dokunmadan nasıl tamamen temiz bir kurulum yapabilirim. 2 gündür uğraşıyorum mümkünse en kesin net çözüm yollarını önerin. Uzun oldu ama kusura bakmayın.
Sıfırlamadan sonra yaptığım işlemler şu şekilde:
1. Windows Defender devre dışı bıraktım.
2. Yazılım koruması platformu sildim.
Ve bunun gibi bilinen RAM ve CPU kullanan 1-2 servis devre dışı bıraktım ya da kaldırdım. (Aklıma gelenler bunlar.)
Son düzenleyen: Moderatör: