Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Ağustos 2018 #11 aemirsvg dedi: Sıfırdan yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı ? Technopat'ın videolarını izledim ama tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bu heryerde bulabileceğiniz bir şey. YouTube ve Google'ye yazın çıkar.
aemirsvg dedi: Sıfırdan yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı ? Technopat'ın videolarını izledim ama tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bu heryerde bulabileceğiniz bir şey. YouTube ve Google'ye yazın çıkar.
A aemirsvg Hectopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2018 #12 Her şey için sağolun deneyeceğim bu arada 32gb'lık bir usb'im var 27gb'ı dolu bununla yapabilir miyim ?
Her şey için sağolun deneyeceğim bu arada 32gb'lık bir usb'im var 27gb'ı dolu bununla yapabilir miyim ?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 26 Ağustos 2018 #13 aemirsvg dedi: BIOS ayarları vs. dediğiniz şeyleri yapmak beni biraz aşar. Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem temiz kurulum yapabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, yapabilir ama daha berbat yapar. En iyisi kendiniz yapmanız. Eğer sisteminiz UEFI ve Windows yüklü gelmişse BIOS'tan bir ayar yapmanıza gerek yok. Boot Menü'den Windows kurulum diakinizi seçmeniz yeterli. aemirsvg dedi: Bu arada 32 GB'lik bir USB bellek var, 27 GB'si dolu. Bununla yapabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... USB'nizi boşaltın. USB belleğe bir disk görüntüsü dosyası yazdırırken USB'deki bütün dosyalarınız silinir.
aemirsvg dedi: BIOS ayarları vs. dediğiniz şeyleri yapmak beni biraz aşar. Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem temiz kurulum yapabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, yapabilir ama daha berbat yapar. En iyisi kendiniz yapmanız. Eğer sisteminiz UEFI ve Windows yüklü gelmişse BIOS'tan bir ayar yapmanıza gerek yok. Boot Menü'den Windows kurulum diakinizi seçmeniz yeterli. aemirsvg dedi: Bu arada 32 GB'lik bir USB bellek var, 27 GB'si dolu. Bununla yapabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... USB'nizi boşaltın. USB belleğe bir disk görüntüsü dosyası yazdırırken USB'deki bütün dosyalarınız silinir.
A aemirsvg Hectopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2018 #14 Boot Menü'den Windows kurulum diakinizi seçmeniz yeterli. Bu nedir ?