k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 511 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 İyi sosyaller hocam, dedigim gibi sifre kaldirilmiyor. Su hatalari aliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
Çözüm IceSh0ck 26 Ağustos 2024 Bilgisayar açılış şifresini diyorsanız eğer, bilgisayarınızda yerel hesap açarak çözebilirsiniz şifreli açılışı.
Bilgisayar açılış şifresini diyorsanız eğer, bilgisayarınızda yerel hesap açarak çözebilirsiniz şifreli açılışı.
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 k.murat53 dedi: İyi sosyaller hocam, dedigim gibi sifre kaldirilmiyor. Su hatalari aliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hata kısmını koymamışsınız Artı 0 Eksi
k.murat53 dedi: İyi sosyaller hocam, dedigim gibi sifre kaldirilmiyor. Su hatalari aliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam hata kısmını koymamışsınız
IceSh0ck Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Bilgisayar açılış şifresini diyorsanız eğer, bilgisayarınızda yerel hesap açarak çözebilirsiniz şifreli açılışı. Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayar açılış şifresini diyorsanız eğer, bilgisayarınızda yerel hesap açarak çözebilirsiniz şifreli açılışı.
KS KS k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 511 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Xpyheral dedi: Hocam hata kısmını koymamışsınız Genişletmek için tıkla... Sunucu hata veriyor ama halettim Artı 0 Eksi
Xpyheral dedi: Hocam hata kısmını koymamışsınız Genişletmek için tıkla... Sunucu hata veriyor ama halettim