Çözüldü Windows 10 şifreli hesabın şifresini değiştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Babamın emrine göre ablamın kullanıcı hesabının şifresini değiştirmem gerek. Nasıl değiştiririm? Kendi hesabıma giriş yapabiliyorum.

Çözüm
Buna bakabilirsiniz.
Windows içinden yapmanın bir yolu var mı acaba?

Sorunu çözdüm.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım ve net users yazdım. Ve hedef hesabın şifresini değiştirdim.
Şifreyi değiştirme işlemi net users hedefhesap şifre
"hedefhesap" kısmına hedef hesabın adını "şifre" kısmına şifrenizi yazın. Bu sayede şifreniz değişecektir.
Hala geçerli mi bilmiyorum fakat;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzgün atmak yerine çözüm olarak işaretlersen başka arkadaşlar da konudan faydalanabilir.

Son düzenleme:
Hala geçerli mi bilmiyorum fakat;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzgün atmak yerine çözüm olarak işaretlersen başka arkadaşlar da konudan faydalanabilir.

Çözüm değil ya da bende işe yaramadı :) O yüzden üzgün attım.

Buna bakabilirsiniz.
Windows içinden yapmanın bir yolu var mı acaba?

Sorunu çözdüm.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım ve net users yazdım. Ve hedef hesabın şifresini değiştirdim.
Şifreyi değiştirme işlemi net users hedefhesap şifre
"hedefhesap" kısmına hedef hesabın adını "şifre" kısmına şifrenizi yazın. Bu sayede şifreniz değişecektir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı