Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüWindows 10 şifremi girdikten sonra siyah ekran hatası
Arkadaşlar, PC'mi açınca daha doğrusu şifremi girince bir siyah ekranla karşılaşıyorum. Explorer.exe yeniden başlatmayı falan denedim olmuyor. Siyah ekran yaklaşık 10 dk duruyor ancak ondan sonra masaüstü geliyor. Bunun formatsız bir çözümü var mı?
Arkadaşlar sorun çözüldü Cmd ye yönetici olarak bu komutu yazdım DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bu komut windows Klasöründeki yani sistem dosyalarındaki bozuk dosyaları onarıyormuş Artık sorun yaşamıyorum
Arama kutusuna MSConfig yazıp açın. Genel kısmında seçmeli başlangıç işaretlimi bakın değilse işaretleyin uygulaya tıklayın PC'yi yeniden başlatın bakın.
Arkadaşlar sorun çözüldü Cmd ye yönetici olarak bu komutu yazdım DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bu komut windows Klasöründeki yani sistem dosyalarındaki bozuk dosyaları onarıyormuş Artık sorun yaşamıyorum