O ekranda CMD'yi açıp net user administrator /active: Yes yazıp dener misin?
Evet dandik bir sistemleri var kendi bilgisayarımın şifresini defalarca kırdım.
Hmm ben yanlış anladım demek ki şifreyi bulabildin mi yoksa şifreyi bulmadan mı yaptın?
O ekranda CMD'yi açıp net user administrator /active: Yes yazıp dener misin?
Evet dandik bir sistemleri var kendi bilgisayarımın şifresini defalarca kırdım.
Hmm ben yanlış anladım demek ki şifreyi bulabildin mi yoksa şifreyi bulmadan mı yaptın?
konu eski farkındayım ama sormak istediğim bir soru var yeni güncellemeyle düzeltildi galiba artık cmd açmak için şifre soruyor yoksa format usbsinden şifresiz yapılabiliyor mu?Öyle çözdüm.
Öncelikle Windows 10 format USB'si oluşturdum. Sonra bu bilgisayarı onar seçeneğinden CMD'yi açtım. Sonra System32'den untilman.exe yi silip cmd.exe yi kopyaladım sonra adını untilman.exe yaptım. Sonra sistemi başlattım. Kilit ekranında erişilebilirlik simgesine bastığımda CMD açılıyordu. Oradan net user administrator * komutuyla administrator hesabı şifresini değiştirdim. Sonra net user administraror /active: Yes komutuyla administrator hesabını görünür hale getirdim.
utilman.exe olacaktı yanlış yazmışım.
Çözebildiniz mi hocam ?konu eski farkındayım ama sormak istediğim bir soru var yeni güncellemeyle düzeltildi galiba artık cmd açmak için şifre soruyor yoksa format usbsinden şifresiz yapılabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.