Windows 10 simgelerin altındaki yazılarını gizlemek

Sadeliği seven bir insan olduğum için yazılar kalabalık yapıyormuş gibi geliyor. Kaldırmak çok isterim. Zaten bu yüzden bir gün oyunlarla işim kalmazsa o zaman Linux'a geçmek istiyorum

Regedit ayalarından yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Local machine de user settings gibi bir şey var oradan birkaç küçük ayar ile yapılıyordu yanılmıyorsam. Uzun süreden beri yapmadım unutmuşum.

Hocam alt tuşuna basılı tutarken 0160ımı tuşluyoruz?

Hocam alt tuşuna basılı tutarken 0160IMI tuşluyoruz?

Hocam bak şöyle, yeniden adlandırırken, önce yazan şey neyse onu sil. Sonra alt tuşuna basılı tut. Sırasıyla 1, 0, 6, 0 rakamlarına bas. Sonra hiçbir şey yapmadan enter a bas. Rakamlara NumPad den bas.

Hocam bak şöyle, yeniden adlandırırken, önce yazan şey neyse onu sil. Sonra alt tuşuna basılı tut. Sırasıyla 1, 0, 6, 0 rakamlarına bas. Sonra hiçbir şey yapmadan enter a bas. Rakamlara NumPad den bas.
Tamam hocam anladım sağ olun.

Ben hala yapamadım yapabilen var ise açıklayabilir mi alt tuşuna bastığım zaman hiçbir rakamı tuşlayamıyorum numpadden de klavye üstündeki sayılarlada.

Ben hala yapamadım yapabilen var ise açıklayabilir mi alt tuşuna bastığım zaman hiçbir rakamı tuşlayamıyorum numpadden de klavye üstündeki sayılarlada.
Aynı şekilde bende de aynı sorun var hiçbir şekilde rakama basamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…