Çözüldü Windows 10 sistem açılırken sürekli BIOS'a atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

utku367

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
512 gb
Ekran kartı
Amd readon Rx550
İşlemci
Intel core i5
Windows 10 sürekli beni BIOS'a atıyor. Nasıl sorunu çözebilirim?

Masaüstüne gidebiliyor musunuz? Yoksa sadece BIOS'a kadar mı ilerleyebiliyorsunuz? Eğer ikincisi ise, herhangi bir disk algılanıyor mu kontrol edebilirsiniz BIOS üzerinden. Daha önce başıma geldiği için kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.

Masaüstüne gidebiliyor musunuz? Yoksa sadece BIOS'a kadar mı ilerleyebiliyorsunuz? Eğer ikincisi ise, herhangi bir disk algılanıyor mu kontrol edebilirsiniz BIOS üzerinden. Daha önce başıma geldiği için kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.

Sadece BIOS gidebiliyorum masaüstünü açmıyor ve nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum

Sadece BIOS gidebiliyorum masaüstünü açmıyor ve nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum/ şuan ekran böyle

Daha dün baktimdisk algılanıyor

Sorun BIOS'la alakalı değilmiş bir bilgiseyarci ya gittim aynen bunları söyledim oda baktı dediğim gibi Windows bozulmuş bu yüzden format lazım dedi bende fiyatı duyunca çok şaşırdım tam tamına 500 TL istedi bunun üzerine ben gidip USB internet kafe de kendim hazırladım ve yaptım şu an sorunsuz çalışıyor ve yardımın için sağ ol javalandekko

Dosya Ekleri

• 17058314947384195337621343010010.jpg
    17058314947384195337621343010010.jpg
    259,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Sadece BIOS gidebiliyorum masaüstünü açmıyor ve nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum

Daha dün baktimdisk algılanıyor

Sorun BIOS'la alakalı değilmiş bir bilgiseyarci ya gittim aynen bunları söyledim oda baktı dediğim gibi Windows bozulmuş bu yüzden format lazım dedi bende fiyatı duyunca çok şaşırdım tam tamına 500 TL istedi bunun üzerine ben gidip USB internet kafe de kendim hazırladım ve yaptım şu an sorunsuz çalışıyor ve yardımın için sağ ol javalandekko
Hocam estağfurullah ne yardımı. Birkaç gündür biraz yoğundum da sosyale giremedim. Kusura bakmayın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı