İyi akşamlar arkadaşlar bugün forumda dolaşırken bilgisayarım bir anda mavi ekran verdi ve mavi ekrandan beri Microsoft Store'den yüklediğim ve başlangıçta açılan hiçbir uygulama açılmıyor elle açmak durumundayım. Minidump dosyası burada yardımcı olursanız sevinirim.
DDU ile sürücünü kaldır geforce experience üzerinden özel kurulum yaparak tekrar kur. Yan paketleri eski.
Rich (BB code):
13: kd> lmDvmnvhda64v
Browse full module list
start end module name
fffff802`53fc0000 fffff802`53fde000 nvhda64v (deferred)
Image path: \SystemRoot\system32\drivers\nvhda64v.sys
Image name: nvhda64v.sys
Browse all global symbols functions data
Timestamp: Fri Jan 20 13:48:10 2023
Monster laptoplarda modlar arası geçiş için kasada bir tuş olmuyor mu? Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.
Control Center konusunda Monter'a mail at, aldığın mavi ekrandan bahset ve Center sürümünü belirt. Destek ekipleri bu konuda sana yeni bir Control Center sürümü atıp soruna kökten çözüm sağlıyorlar halihazırda.
Kaspersky yerine bir şey önermem. Defender'ı yeterli buluyorum, ayrıca diğer anti v. Mavi ekranlara sebep olan şeyler olduğu için pek kullanmıyorum. Konu açabilirsin öneri için.
Hocam sanırım mod değiştirme olayının normalde F tuşlarından birinde olması gerekiyor ama sanırım Monster'da yok normalde anti virüs olarak Malwarebytes kullanıyordum ama konu açınca Kaspersky ve Hitman Pro'ya geçtim(Hitman Pro'yu sıklıkla dosya indirdiğim için kullanıyorum denemesi bitsin silerim büyük ihtimal) mail olayını da yaparım siz ve diğer arkadaşlar sağ olun ilgilendiğiniz için.
Hocam sanırım mod değiştirme olayının normalde F tuşlarından birinde olması gerekiyor ama sanırım Monster'da yok normalde anti virüs olarak Malwarebytes kullanıyordum ama konu açınca Kaspersky ve Hitman Pro'ya geçtim(Hitman Pro'yu sıklıkla dosya indirdiğim için kullanıyorum denemesi bitsin silerim büyük ihtimal) mail olayını da yaparım siz ve diğer arkadaşlar sağ olun ilgilendiğiniz için.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
KEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe upperfilters anahtarını sadece kbdclass olacak şekilde değiştirin.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe ise upperfilters anahtarını sadece mouclass olacak şekilde değiştirin.
KEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe upperfilters anahtarını sadece kbdclass olacak şekilde değiştirin.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe ise upperfilters anahtarını sadece mouclass olacak şekilde değiştirin.