King Of Legends

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 1600Mhz
SSD veya HDD modeli
240 GB 512MB/s James Donkey
Ekran kartı
Nvidia GTx 740 4GB
İşlemci
i3 3110 2.4GHz
Merhaba. Artık Microsoft sağ olsun Windows 10 kullanmak zorundayım. Eski sürümlere güncelleme gelmiyor veya gelen güncellemeler ile 8.1 de olduğu gibi mağaza gibi uygulamalara erişim engelleniyor. Demek istediğim şey şu ne zaman Windows'u kurarsam kurayım maksimum 6-7 ay süre ile kullanabiliyorum. Daha fazlasını bugüne kadar hiç görmedim göremem de zaten lakin şöyle bir şey var 5-6 ay süre sonrasında inatla ve inatla BT yöneticiniz tarafından belli uygulamalara erişiminiz kısıtlandı hatası ve hemen 1 ay sonra ardından gelen Windows güncellemeleri tamamlanamadı bu yüzden değişiklikler geri alınıyor hatası. Windows'u aradım OEM key sahibisiniz yardımcı olamayız dedi adamlara dedim ki madem bu keyler sizin sorumluluğunuz da değil neden kabul ediyorsunuz falan bayağı kızdım yani. Adamla uzun süre bağırıştım sonrasında link gönderdi siteye yönlendirdi ve de oradaki yönergeleri takip ederek işletim sistemini daha da bozmuş olabilirim. Önceden CMD yönetici modunda açılabiliyordu artık o da gitti ve tepkisiz kalıyor üstüne üstlük grup ilkeleri yöneticisinde ise hiçbir türlü yönergeler de yazan Windows Defender güvenlik duvarı vs. gibi bir yazı bende yok. Sizden istediğim şey ise aşağıda gördüğünüz hatayı kaldırmak çünkü Defender elimi kolumu kilitledi. Eğer düzeltemezsem başka bir işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum bundan ötürü de eğer burada da çözüm bulamazsam bana işletim sisteminizi de önermenizi istemekteyim.

Bakıyor musunuz bilmiyorum ama Windows bozuldu ve ekrana arada bir sistem ölümden döndü gibi bir şey çıkıyor. Bende Pardus kurmaya karar verdim lakin bu sefer de hangisini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Ve exe tarzı dosyaları nasıl açabileceğimi bana Pardus hakkında da bilgi verir misiniz?

Dosya Ekleri

• 5656.PNG
    5656.PNG
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
@King Of Legends Windows Defender BT yöneticisi, Windows Defender beklenmeyen hata gibi sorunlar için bu çözümü deneyiniz:

Sistem dosyalarını onarmak için:

Güncelleme tamamlanamadı hatası:

Tüm Windows Update hizmetlerini kapatın ve tekrar açın. Windows Update blocker indirin, disable Windows Update tıklayın. Daha sonra, enable Windows Update tıklayın.

Farklı bir kullanıcı hesabı oluşturmanızı öneririm.

Sistem ölümden döndü:

Mavi ekran hatasından bahsediyorsanız, minidump dosyasını paylaşın. Bilen kişiler müsaitse inceler diye umuyorum.

@King Of Legends Windows Defender BT yöneticisi, Windows Defender beklenmeyen hata gibi sorunlar için bu çözümü deneyiniz:

Sistem dosyalarını onarmak için:

Güncelleme tamamlanamadı hatası:

Tüm Windows Update hizmetlerini kapatın ve tekrar açın. Windows Update blocker indirin, disable Windows Update tıklayın. Daha sonra, enable Windows Update tıklayın.

Farklı bir kullanıcı hesabı oluşturmanızı öneririm.

Sistem ölümden döndü:

Mavi ekran hatasından bahsediyorsanız, minidump dosyasını paylaşın. Bilen kişiler müsaitse inceler diye umuyorum.

Cevabın için teşekkür ederim lakin hiç biri bir işe yaramadı. Şimdi de antivirüsüm kafayı yemiş gibi virüs buldu kaldır dedim silinemedi dedi. Dediği virüslerin konumuna gittim orada da kalkıp sistem dosyası silinemez gibi hata verdi. Kısaca bilgisayarım çöp oldu tüm bilgilerimin de gittiğine inanıyorum.

@King Of Legends biraz basit bir yöntem ama yine de belirteyim. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu yazın "sfc /scannow" tarama %100'e gelene kadar bekleyin. Tarama bittiğinde hata bulunursa onaracaktır bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve değişiklik olup olmadığını bizimle paylaşın.

@King Of Legends biraz basit bir yöntem ama yine de belirteyim. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu yazın "SFC /scannow" tarama %100'e gelene kadar bekleyin. Tarama bittiğinde hata bulunursa onaracaktır bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve değişiklik olup olmadığını bizimle paylaşın.

Dediklerinizi yaptım fakat hala sıkıntılı çalışıyor formata başlayacağım birazdana.

Formatlama bitti anca düzelttim konu kapatılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı