T Turkay Adam Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var. Windows 10 yüklü içinde. Açarken sürekli mavi ekran geliyor sorunu nedir acaba?
Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var. Windows 10 yüklü içinde. Açarken sürekli mavi ekran geliyor sorunu nedir acaba?
is legiT Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 Turkay Adam dedi: Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var. Windows 10 yüklü içinde. Açarken sürekli mavi ekran geliyor sorunu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Winddows hatalı olabilir. Format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Turkay Adam dedi: Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var. Windows 10 yüklü içinde. Açarken sürekli mavi ekran geliyor sorunu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Winddows hatalı olabilir. Format atmayı deneyin.
KS KS T Turkay Adam Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Format ATI. is legiT dedi: Winddows hatalı olabilir. Format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Formatladım oldu sağ ol kardeş. Artı 0 Eksi
Format ATI. is legiT dedi: Winddows hatalı olabilir. Format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Formatladım oldu sağ ol kardeş.