Windows 10 sistem Wi-Fi ağlarını görmüyor

Makaleler
2
Yeni topladığım sisteme Windows 10 yükledim ama ne ses çalıyor ne Ethernet. Windows Update'den güncellemeleri indirdim ama sorun devam ediyor. Hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olduğunu düşünüyorum :). Wi-Fi sürücüleri bölümünden sürücülerin çoğunun tarihi 2006'yı gösteriyor. Toplu bir şekilde sürücüleri indirmenin bir yolu var mı? Eksik sürücülerin tamamı yani.

Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarının fotoğrafını atar mısın?

Ekran_Goruntusu_2.png
Ekran_Goruntusu_1.png

Tam da düşündüğüm gibi bilgisayarında herhangi bir Wi-Fi adaptörü yok. Görmemen çok normal. İnternettten USB ile takılan Wi-Fi adaptörleri var istersen atabilirim.
Eğer daha hızlı bir internet deneyimi istiyorsan Ethernet kablosu çekmeni öneririm PC'ye. Sanırım ilk defa bilgisayar topladın.

Tam da düşündüğüm gibi bilgisayarında herhangi bir Wi-Fi adaptörü yok. Görmemen çok normal. İnternettten USB ile takılan Wi-Fi adaptörleri var istersen atabilirim.
Eğer daha hızlı bir internet deneyimi istiyorsan Ethernet kablosu çekmeni öneririm PC'ye. Sanırım ilk defa bilgisayar topladın.
Evet öyle. Sorunun bu olması güzel. En kısa zamanda alırım ama bilgisayar kulaklığa seste vermiyor. Onu nasıl çözeceğim ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı